Vlog #85 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #85

Vlog #85: Het zit er bijna op. Kan je het je voorstellen? Is ook 2023 niet voorbijgevlogen? Nog één politieke vergadering en dan is het reces.

En reces is in de politiek niet gelijk aan vakantie, hoorde ik van een collega. In de politiek kan je namelijk niet ontkomen aan politiek die doorgaat. Aan incidenten die kunnen gebeuren in de gemeente en ook in zo’n geval moet je weer terug naar de raadszaal.

Het gaat alweer richting kerst. De derde advent is vandaag en volgende week vieren we het feest van vrede op aarde. Ik hoop dat jij dat ook in jouw leven hebt. Politiek gezien was het allemaal nog lang niet klaar, dus kijk dit korte vlog van deze week.

Zo blijf je ook deze nu weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Doelen, en het halen van doelen. Zijn we op tijd? Ik schreef in mijn blog dat we dat best spannend vinden. En er in het eerste kwartaal eens goed voor gaan zitten.

Verder mocht ik in de PMA praten over onderwerpen die me na aan het hart liggen. NIKA en bodemenergie. Wat dat precies is? Kijk en luister. Ik vertel je er over.

En ik was heel blij met de gesprekken op de vrijdag. Maar liefst 3 inwoners uit diverse plekken van de gemeente sprak ik. Over het ‘oneens zijn’ met elkaar. Of over overlast als je in de binnenstad woont. Elk voordeel heeft zijn nadeel. En over zorgen over maatschappelijke ontwikkelingen. Luisteren is mooi. Van luisteren leer ik elke dag. Hoe goed luister jij eigenlijk?

Kom je ook luisteren en meepraten op onze nieuwjaarsborrel? Je bent van harte welkom op donderdag 4 januari vanaf 19.30 uur in Proeflokaal het Achterom in Apeldoorn, dat speciaal voor ons open is.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 85.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.