Vlog #87 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #87

Vlog #87: De allerlaatste vlog. Op de laatste dag. Van dit jaar. Natuurlijk ga ik ook in 2024 door met vloggen. Dat je niet denkt dat ik met deze 87ste vlog de allerlaatste vlog voor het CDA Apeldoorn heb opgenomen.

Op 31 december is het altijd een dag waarop je met elkaar terugkijkt. Naar wat je hebt gedaan tijdens dit jaar. Heb je behaald wat je wilde? Gedaan wat je je vorig jaar voorgenomen hebt? En wat zijn de ambities voor het jaar dat komt?

Voor het CDA Apeldoorn maakte ik “2023 Wrapped”. Een mooie en korte compilatie waarbij in 1 minuut per maand wat zaken worden belicht die belangrijk waren voor Apeldoorn. Voor ons als CDA Apeldoorn. Waarbij we ons stempel konden drukken op het debat. Niet altijd met de volle winst, maar wel met passie! Daar gaan we in 2024 natuurlijk weer mee door. Maar eerst deze vlog kijken!

Zo blijf je ook deze nu weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Waarom het politiek soms zo langzaam gaat. Waar het blijft hangen en wat er soms gebeurt doordat besluiten opnieuw ter discussie worden gesteld.

Maar ook over kennismaken met nieuwe fractievertegenwoordigers. En natuurlijk hebben wij net Myrthe Kuiper toegevoegd aan de fractie, maar die was het niet. Die kende ik namelijk al. Nee, ik maakte kennis met een van de nieuwe mensen van de ChristenUnie. Altijd belangrijk elkaar te kunnen vinden om samen te werken.

Ik belde ook eens met Warmtebedrijf Apeldoorn. Dat niet van de gemeente is, maar in Ede zit. Zij beheren de warmte in Ugchelen Buiten. Wil je weten wat ik wilde? Kijk dit vlog. En ik vertel over wat ik volgende week ga schrijven. Daar wil ik ook jouw input bij gebruiken.

Die mag je me persoonlijk vertellen op onze nieuwjaarsborrel! Je bent van harte welkom op donderdag 4 januari vanaf 19.30 uur in Proeflokaal het Achterom in Apeldoorn, dat speciaal voor ons open is.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 87.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.