Vlog #99 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #99

Vlog #99: Tijd vliegt. Vlogs dus ook. Deze week nummer 99! Kijk mee en weet direct wat er gebeurt in mijn politieke week. Maar ook volgende week.

Een week met veel bijeenkomsten en ontmoetingen. Over de binnenstad van de gemeente Apeldoorn, over de Wet Open Overheid. Maar ook van samen eten. Burgers & Frietjes! Kom je de volgende keer ook?

En kijk wat er zaterdag op het CDA Congres allemaal gebeurde. Het was een feest!

Deze week gaat het dus over

Wenum Wiesel. Hoe kun je Apeldoorn laten groeien zonder het buitengebied in gevaar te laten komen. We hadden bezoek van de werkgroep.

We hadden het over communicatie, training en ontwikkeling. Van wie? Kijk mee.

En ik bereidde de thema-avond op 27 maart over ‘Onderwijs & Ondermijning’. Voor met de sprekers en de gespreksleider. Belde met de politiechef en zag in de Stentor de aandacht die zij gaven aan ondermijning. Kortom woensdag is er een prachtig programma, gratis toegang voor iedereen en een borrel na! Tot dan. Aan de Dubbelbeek 24 in het Denksportcentrum. We beginnen om half acht!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 96.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.