Vlog #100 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #100

Vlog #100: Wat een prachtig jubileum. Vlog nummer 100. En daar ben ik best trots op. Al die weken, al die maanden al die jaren. Met jullie als kijkers. Want wat krijg ik er veel reacties op. Niet altijd even veel views, eerlijk is eerlijk, maar veel mensen weten er van. Dat is leuk. Bedankt voor alle reacties de afgelopen tijd en blijf kijken!

Ik leerde deze week nogal wat. Het CDA Apeldoorn is nogal actief, dus we spreken veel mensen én elkaar.

Nu vier ik mijn eigen feest op een Zalige Paasdag, in Delft. Ook een royale stad. Net als Apeldoorn. Maar dit vlog gaat natuurlijk voor de honderdste keer over: Gemeentepolitiek in drie minuten!

Deze week gaat het dus over

De brandweer. Niet de nieuwe locatie staat ter discussie, maar de route die de brandweer neemt naar het Zuidwesten van Apeldoorn. En dan alleen als het echt dringend is… Prio 1 noemen ze dat. Maar toch twee tot drie keer per week een brandweer langs je huis is ingewikkeld.

Onze thema-avond was geweldig. Lees hier hoe onze vier sprekers ons meenamen in hun perspectieven op ‘Ondermijning’. In de politiek van het CDA Apeldoorn zullen we het vaker in bredere zin benoemen. Niet alleen bij veiligheid.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ruim 3 minuten mijn politieke week over en in Apeldoorn. Deel 100!.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.