Vlog #109 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #109

Vlog #109: Het was wel weer een week die ‘te doen was’. Overzichtelijk noem ik deze week. Niet omdat er niets gebeurde, maar meer omdat we over zaken praten waar we inmiddels specialist in lijken te zijn. De besparingen vanaf 2026.

En toch leerde ik weer nieuwe dingen, deed ik nieuwe inzichten op. Sprak weer met nieuwe mensen. Heel leuk is het dat we weer aan het voorbereiden zijn voor een nieuwe thema-avond van het CDA Apeldoorn op 26 juni a.s. En met een mooi onderwerp.

De week bracht me ook weer vele nieuwe dilemma’s. Waar beginnen we nu met het kiezen van de juiste besparingen…

Deze week gaat het dus over

‘Bouwen & Wonen’ dat is de werktitel van onze nieuwe thema-avond op woensdag 26 juni a.s. We hebben ons eigen CDA Tweede kamerlid Eline Vedder (verantwoordelijk voor Wonen en de Regio) bereid gevonden te komen. Maar we rekenen ook op woningcorporaties en ontwikkelaars uit en in Apeldoorn.

Ik leerde allemaal nieuwe mensen kennen afgelopen donderdag. Die allemaal een beroep deden op de Apeldoornse politiek om vooral niet op hun onderdeel te bezuinigen. Al zijn ze allemaal bereid mee te denken en mee te praten. Ik heb zo genoten van de passie, de energie en deze mensen dat ze het voor mij heel moeilijk hebben gemaakt de afweging te maken richting de begroting.

En volgende week zijn de verkiezingen voor Europa. Ga alsjeblieft stemmen. Het is noodzaak! Je mag stemmen op onze lijsttrekker Tom Berendsen, maar kies met je hart.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 109.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.