Vlog #110 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #110

Vlog #110: Een spannende dag vandaag. Want de uitslagen van de Europese verkiezingen worden vanavond duidelijk. Dan hebben alle lidstaten hun stem laten horen. En als CDA zijn we natuurlijk blij dat voorlopig 3 zetels blijken te worden gehaald in plaats van de voorspelde 2. Een mooie beloning van het hoopvolle CDA verhaal voor een fatsoenlijk Europa. Dank jullie wel!

Het was dus een drukke week. Zo’n verkiezingsdag is lang en leuk. En motiveert je voor de politiek.

En motiveert me ook om deze vlogs te blijven maken. Jullie wekelijks te vertellen over wat er in de Apeldoornse politiek aan de hand is. Of wat er op de agenda staat.

Deze week gaat het dus over

Beemte Broekland. Daar is op basis van de omgevingsvisie samen met de inwoners in het gebied een gebiedsvisie opgesteld. De buurt- en belangenvereniging nodigde ons uit om inzage te geven in het proces en hun aandachtspunten voor de behandeling in september.

Maar ook – alweer – over de route van de brandweer. Waren het eerst de bewoners aan de westkant van het kanaal, nu zijn het de bewoners aan de oostkant, die bang zijn hun net nieuwe park te verliezen. Het is gelukkig nog niet zover. Alleen het onderzoek loopt om straks een goede keuze te maken in dit dilemma.

En de verkiezingen waren weer zo leuk om te doen. Als je zelf nog eens vrijwilliger wilt worden (je krijgt wel een onkostenvergoeding) meld je dan aan bij de gemeente Apeldoorn.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 110.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.