Vlog #112 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #112

Vlog #112: Het geld is op! En mijn stem eigenlijk ook. Na een intensieve week met veel gesprekken bij veel te harde muziek gebeurt dat gewoon. En in de week waren die gesprekken ook echt nodig.

En kom jij naar onze thema-avond? Woensdag is het zover. Met tweede kamerlid Eline Vedder, Vincent Buitenhuis van de woningcorporatie en vanuit een projectontwikkelaar is Wouter Garritsen aan het woord. De fractie wordt vertegenwoordigd door Martin Fransen. Woordvoerder wonen en ruimtelijke ordening.

Maar belangrijker is dat jij aan het woord bent. Ideeen meegeeft. Dus zorg dat je erbij bent.

Deze week gaat het dus over

Het geld dat op is. Er is nieuws over de begroting van 2026. Hoe gaan we daar mee om?

Daarnaast had ik het over de lobby van Apeldoorn. Hoe zetten we apeldoorn op de kaart. Voor welke thema’s? En bij wie. Check het in dit vlog.

En hoe goed zijn we verder gegaan met subjectieve veiligheid. Ik kondigde alvast aan dat we samen met VVD en ChristenUnie met een voorstel komen. Dat volgt na de zomer.

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 112.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.