Vlog #113 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #113

Vlog #113: waarom ik hier met koffie sta? Kijk dit vlog en je weet het. Maar ook niet op mijn kantoor. Ik sta in Cadzand! Met een reden. Als je kijkt zie je wat er precies aan de hand is.

Onze thema-avond was geweldig. Met een grote en gevulde zaal hadden we niet de oplossing op korte termijn, maar wel de serie aan pijnpunten in beeld. Martin Fransen neemt dit mee naar de fractie en het politieke debat.

Dat volgt zeker nog. Dus blijf kijken wat we in Apeldoorn aan het doen zijn.

Deze week gaat het dus over

Vluchtelingen in Apeldoorn. Waar dan? Hoe dan? Myrthe deed een pittige politieke markt. Martin had het over de stadsparken in het centrum. We willen het allemaal, alleen sommige details worden ingewikkeld.

Ik had het over de Cultuur- en Erfgoednota. Mooi hoe deze tot stand kwam. Er is alleen een groot probleem. Kijk mee om te zien waarom dit niet lukt zoals gepland.

En we werken naar het reces toe. Maar hebben nog echt twee grote hobbels te gaan. Over geld en de laatste besluiten. Mega-lange vergaderingen. Het worden nog 2 intense weken. Maar daarna? Is er tijd voor? Juist… koffie!

En als je hier toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in 3 minuten de politieke week over en in Apeldoorn. Deel 113.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.