Vlog #40 – Gemeentepolitiek in 3 minuten

Gemeentepolitiek in 3 minuten – Vlog #40

Vlog 40: Nog nahijgend – en met vermoeide benen – van de 25 kilometer die ik liep op de Asselronde van de MidwinterMarathon schrijf ik dit verhaal rondom de nieuwe VLOG! Veertig alweer…

Bijzonder om te noemen is de laatste update van de leden van de raad die gezamenlijk de 8 van Apeldoorn hebben gelopen. Niet alleen dat was een prestatie, ook het binnenhalen van € 3.100 euro voor de stichting Running Blind was bijzonder. Trots op mijn collega’s uit de andere politieke fracties! Doneren kan nog steeds hier!

Het was duidelijk dat deze week zowel landelijke aspecten had (voor Apeldoorn), provinciale aspecten (voor de verkiezingen) en natuurlijk ook lokale aspecten. Maar kijk vooral dit nieuwe VLOG.

Zo blijf je ook deze week weer bij met waar ik mee bezig ben, naast de blogs die je kunt lezen op deze website.

Deze week gaat het dus over

Een deal die CDA Minister Hugo de Jonge maandag in Apeldoorn sloot. Wil je weten waarvoor? Kijk mijn vlog.

Ik leerde veel van de dienst van de gemeente die bezig is met de energietransitie. Woensdag was zeer interessant. Wil je weten waar het over ging? Kijk mijn vlog.

Donderdag een presentatie over veerkracht in Apeldoornse wijken. Ik schreef hier zelf ook al veel eerder over in dit blog. En vrijdag was ik bij een mooie sociale ondernemer binnen Apeldoorn. Met mooie producten. Kijk mijn vlog om te weten wat ik daar deed.

En als je er toch bent. Like dan ook even één van mijn socials? Facebook of volg me op instagram. Connecties op LinkedIn zijn ook welkom. Dat helpt me echt! Of kijk op die van het CDA Apeldoorn. Zo blijf je helemaal bij!

Belangrijk blijft…

Dat ik de politiek dichtbij breng. Dat je weet wat er speelt. Dat je ziet wat er op de politieke agenda staat. Dat duidelijk is waar de gemeenteraad over beslist. Dat je weet wat ik doe. Als fractievertegenwoordiger ván het CDA Apeldoorn, vóór de inwoners van Apeldoorn.

Dus in ongeveer 3 minuten mijn politieke week in Apeldoorn. Deel 39.

Gepubliceerd door Hans van Gerrevink

1969, Apeldoorner van geboorte en in hart en nieren gebleven. Al 25 jaar woonachtig in Osseveld-Oost. Opgegroeid met de kernwaarden van het CDA in de Apeldoornse Metaalbuurt. Enthousiast en energiek. Mantelzorgt voor moeder. Klimaatburgermeester, aanvoerder, hardloper en verbinder.